Kako stedite kupujuci svom psu kvalitetnu hranu bez zitarica?

Ići dole

Kako stedite kupujuci svom psu kvalitetnu hranu bez zitarica?

Počalji od He's a super dog taj Sre Jul 15, 2015 12:55 pm

Kako štedite kupujući svom psu ili mački kvalitetnu hranu za ljubimce bez žitarica?
/Poredjenje cene mesa sa cenom suve hrane-granula/Preuzeto, uz pismenu saglasanost, sa sajta www.new-instinct.com

Primer iz prakse: Česta je situacija da neki ljudi porede cenu suve hrane u granulama sa cenom mesa: 1 kg hrane naspram 1 kg mesa. Ovo jednostavno nije moguće porediti jer hrana za pse i mačke u granulama (tkz. suva hrana) skoro da nema vlage (ima oko 10%), dok meso sadrži i do 80% vlage.

To se u praksi veoma lako vidi - pas možda može da pojede odjednom mnogo više mesa u poredjenju sa granulama (recimo, veći pas može da pojede oko 300-400 grama granula, a duplo više mesa). Kada se izvede računica, granula je daleko jeftinija. Zato je razmišljanje „što bih kupio granule kada za taj novac mogu da kupim meso“ velika zabluda pošto jednostavno nije moguće kupiti toliko kvalitetnog mesa koliko realno takodje kvalitetne granule pružaju za isti novac.

Zbog naizgled nižih cena nekih hrana sa žitaricama, na prvi pogled deluje da se na ovaj način štedi novac, međutim, realnost pokazuje nešto sasvim drugo. Hrana koja u sebi sadrži više mesa je neuporedivo višeg kvaliteta, životinje je količinski manje jedu jer mnogo bolje asimiluju takve sastojke, pa su zato sitiji, a zbog pozitivnog uticaja na zdravlje i imunitet odlasci kod veterinara su daleko ređi, pa i na taj način štedite (životinje su pošteđene i alergija koje žitarice vrlo često izazivaju).

Na ovaj način se u konačnom računu štedi novac, ali ne na uštrb kvaliteta i zdravlja! O vašem zadovoljstvu i sreći jer ste svom ljubimcu priuštili ono što mu omogućava kvalitetan i dug život ne moramo ni da pišemo ni naglašavamo.

Odgajivači, kao i mnogi vlasnici pasa i mačaka čiji su ljubimci na ishrani bez žitarica su primetili sledeće promene na njima: prestanak ili drastično smanjenje alergija, bolji imunitet, živahnije ponašanje, bolje desni i zube, bolju dlaku i kožu, prestanak češanja, prestanak problema sa varenjem i povraćanjem, nestanak zadaha, čistije uši i manju podložnost buvama.

Neka iskustva kinologa, odgajivača i vlasnika pasa i mačaka koji koriste NUTRIVET Instinct, ultra premium hranu za pse i mačke, bez žitarica, možete pročitati jednostavnim klikom ovde: Preporuke korisnika
Detaljan opis NUTRIVET hrane za kućne ljubimce možete pogledati u sekcijama Hrana za pse i Hrana za mačke .

INSTINCT
formule za hranu pse i mačke su bez žitarica, od potpuno izbalansiranih kvalitetnih sastojaka, sa visokim procentom sastojaka životinjskog porekla. O ovom jedinstvenom konceptu zdrave ishrane pasa možete pročitati ovde: Nutrivet Instinct hrana za pse, a o konceptu zdrave ishrane mačaka ovde: Nutrivet Instinct hrana za mačkeBez žitarica - 80% životinjski sastojci + 20% voće i povrće + 0% žitarica
- garantovana visoka svarljivost i asimilacija
- nije testirano na životinjama

Pročitajte bitne činjenice o ishrani pasa i mačaka: Enciklopedija kućnih ljubimaca
Kvalitetnu hranu za vašeg psa ili mačku možete kupiti u našem E shop / Petshop >>

Uvoznik i distributer: New Instinct doo, 011/2831 727, 063/8735 171

avatar
He's a super dog
Novi član
Novi član

Broj poruka : 24

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu