Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse Nutrivet Instinct

Ići dole

Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse Nutrivet Instinct

Počalji od He's a super dog taj Pet Jul 17, 2015 8:29 am

Preporuka vlasnika labradora za hranu za pse Nutrivet Instinct

„E, ovako...za ovu hranu sam čuo boravivši sa svojim psom u inostranstvu, konkretno u Švedskoj, međutim tek po povratku u Srbiju sam se prvi put odlučio da je probam na svom psu a zbog relativnih problema i čistih zdravstvenih razloga, koje je Bonita Linda imala u obliku peruti i nešto manjih oštećenja na dlaci i koži.
Naravno, da sam prethodno dobro proučio i sam sastav hrane, te sam se odlučio za Ten Fish Nutrivet i ono što sam primetio nakon skoro dva meseca, da mi se prosto narodski rečeno pas, nekako podmladio, prolepšao, inače pas će u maju napuniti punih 5god., a da ne govorim o ekonomskoj stavci gde sam ipak u startu malo više platio, međutim tu cifru treba podeliti na dva jer kažem uskoro će biti puna dva meseca od kako je koristim za ishranu svog ljubimca.
Što se tiče pozitivnih i vidnih promena, su upravo sama dlaka, a s'obzirom da mi je pas čokoladna labradorka, to se upravo odrazilo na taj način da mi pas ponovo izgleda kao štene, mislim na dlaku a bogami i na samo pomašanje, nekako je živahnija i pozitivnija, ako to generalno uopšte može da manjka kod labova, ali jednostavno taj sjaj i mekoća dlake uz totalno elimisanje alergija i peruti su fascinantni.
Konačno sam zadovoljan jer sam svom ljubimcu pružio trenutno najbolju, najkvalitetniju i najekonomičniju hranu koju danas možete da nađete na veoma šarolikom i opasnom tržištu. Jer hrana nije šala, tu priča o zdravlju počinje i nažalost se i završava. Zato toplo savetujem i preporučujem je svim vlasnicima svojih ljubimaca koji žele najbolje, da se opredele za ovog proizvođača.
Ujedno želim i da se zahvalim distributeru i uvozniku iste što moje druženje i ljubav prema svom psu čine lakšim, lepšim i jeftinijim. Veliki kinološki pozdrav svima.“


preporuka-vlasnik-labradora-za-Nutrivet-hranu-za-pse

Na našoj zvaničnoj FB stranici, u albumu 'REKLI SU O NAMA' , možete pročitati još svedočenja i mišljenja o Nutrivet hrani za pse i mačke koju distribuiramo, kako sa tržišta Srbije i ex-Yu, tako i stranaca, širom Evope. Ovde ih možete pročitati, dovoljno je dva puta kliknuti na fotografiju da bi je uveličali:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476848795670373.109277.442411479114105&type=1

Preporuke mnogo znače našim potencijalnim kupcima. Znamo da je u pitanju ishrana voljenog ljubimca koja puno utiče na dužinu i kvalitet njihovog života. Zahvaljujemo odgajivačima, vlasnicima pasa i vlasnicima mačaka koji su želeli da daju izjavu o kvalitetu Nutrivet hrane za pse i hrane za mačke koju New Instinct doo distribuira širom Srbije.

011/2831 727, 063/8735 171 www.new-instinct.com
avatar
He's a super dog
Novi član
Novi član

Broj poruka : 24

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu