MojaKinologija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

American Pit Bull Terrier - 1. deo

5 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

American Pit Bull Terrier - 1. deo - Page 2 Empty Re: American Pit Bull Terrier - 1. deo

Počalji od Wolflord Ned Sep 27, 2009 2:12 pm

Naravno da razumem da mora sa njim da se radi Smile Pucaju od energije Smile
Naravno da bih trenirao s njim, nije to frka. Nego to o rezanju sam procitao na uglednom sajtu o psima, ne verujem da su se ti ljudi lose ophodili prema svojim psima. To su jos bili mladi pitovi koji su poceli da reze na svoje vlasnike Neutral Doduse, to sam procitao samo u 2 slucaja tako da ne mogu ni na tome da se orjentisem previse Wink

Inace, buraz mi zivi u Kanadi, kakve sam Pitove video tamo (naravno preko neta). Fenomenalni su! Laughing Ali bogami, neki imaju cene i do 1000 $ kandskih. Ali vrede svaki dolar, prelepe pse imaju Smile
I kaze mi burazer da u kanadi dosta devojaka, zena seta Pitove Very Happy Veliki broj njih radi odbrane Smile Nisu veliki, mogu ih kontrolisati a ako ih neki ludak napadne na ulici, ne provede se dobro Laughing

Pozdrav!
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Broj poruka : 29

Nazad na vrh Ići dole

American Pit Bull Terrier - 1. deo - Page 2 Empty Re: American Pit Bull Terrier - 1. deo

Počalji od filip89kzs Ned Sep 27, 2009 2:46 pm

Za to rezanje. Moj Dino je dok je bio mali mnogo prgav. Sa dva meseca je,kada ga udarim, skakao da me izujeda. Ali ti moras da pokazes psu da si ti gazda!!!! Mom Dinu se to desilo par puta dok ga nisam olesio od batina za to!!!!! Od tada nije nikad pokusao nesto slicno! Tako da ti moras da pokazes psu od malena da si ti ALFA!!
A za te pitove o kojima pricas znam dosta toga. Imaju odgaivacnice u kojima stene pita kosta preko 5000$... Ali mozes samo da zamisljas kako dobro izgledaju Very Happy
filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Broj poruka : 348

http://www.filipbgd89.ourpitbulls.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Wolflord Pon Sep 28, 2009 12:34 am

Znaci to je taktika za Pita Smile Smile Ako pokusa da se pravi badza lepo ga izdevetas i vrati se na mesto Smile

E vidis, nisam znao da im se cena krece i preko 5000$ Shocked Samo znam da imaju extra Pitove i da bi voleo da dovezem sebi jednog Laughing Prelepi su! Smile
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od filip89kzs Pon Sep 28, 2009 12:41 pm

Ma nije ti to samo kod pitova. Takvi su dok im neobjasnis da si i gazda vecina rasa.ja sam imao o Dogo argentino koja je bila ista takva. Moras psu da pokazes od malih nogu ko je gazda Very Happy
A 5000$ kostaju u nekoj Americkoj odgaivacnici koji imaju samo blue pitbull,a izgledaju bruka Very Happy
filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Wolflord Pon Sep 28, 2009 2:00 pm

Imao sam dva N. Ovcara s kojima nije bilo takvih problema. To verovatno zavisi i do individualnog temperamenta svakog psa, takav moze biti i Pekinezer (bar je moj bio prgav), nije do same rase sigurno Wink Ja sam sa Pitom imao samo pozitivna iskustva, zato sam ih i zgotivio Smile

Uh, ne znam koji su mi lepsi... da li Blue ili red nose Pitovi Balawi Prelepi su!

Vidim da ti imas Staforda ali i da imas dosta dodira i sa Pitovima... Koje su razlike izmedju njih u temperamentu? Ako ih i ima Smile Znam da su u sustini ista rasa, znam da se razlikuju u gradji ali koliko se razlikuju u temperamentu? Skok Nisam toliko upucen u to... Wink

Pozdrav!
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od filip89kzs Pon Sep 28, 2009 2:30 pm

Pa ako gledamo po onim kucicima sa kojima sam stalno,nema bas velike razlike. Npr po meni su pitovi vize zivi. Skroz su hiperaktivni Very Happy . Dok su stafordi malo mirniji. Ali su dosta slicni. I to nemora da znaci. Sve je od pasa do pasa.
filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Wolflord Pon Sep 28, 2009 7:24 pm

E sad mi jos veca dilema sto se tice kupovine Laughing Ali ipak jos uvek Staf vodi u trci Wink

Izvini sto sam malo gnjavio sa svim tim pitanjima Wink

Hvala na odgovorima! Smile
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od filip89kzs Uto Sep 29, 2009 10:33 am

ma nema na cemu,tu smo da se pomazemo. Ako ti treba jos nesto,tu sam Very Happy pozz
filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od filip89kzs Čet Okt 08, 2009 2:51 pm

filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu