Poklanjamo mace tokom cele godine
4 posters
MojaKinologija :: Oglasi :: Poklanjam
Strana 1 od 1
Poklanjamo mace tokom cele godine
Mozemo da se pohvalimo da smo usrecili preko 150 macica sa ulice od 07.07.2007. do sada . Sve je krenulo spontano , jedna musterija me pitala gde da nadje zutog macora, u tom trenutku ja na Avali kod bake i deke 4 mala maceta i za vikend odem i donesem ih, stavim u kavez za zeceve i izlozim u izlog radnje. Udomili smo ih za recimo 5 dana . Cim se kavez ispraznio javilo se 5 komsija koji hrane macice u podrumu, parkicu itd. i tako jedne pa druge i sad kao da smo azil svaki dan se javlja po neko da donese mace. Sve mace ocistimo od parazita naucimo na pesak i suvu hranu . Svako mace prodje i upoznavanje sa psima i 99% se brzo nauce da budu prijatelji.
Sada imamo jednu zenkicu koja je malo prerasla uslove kaveza slika sledi veceras ali ako se ne udomi do kraja nedelje moracemo da je vratimo vlasniku , malo je nehumano toliko mace drzati u kavezu po ceo dan i pustati ga samo nocu da svrlja. Ako neko zna nekog potencijalnog vlasnika neka ga uputi u pet shop Lorimer , Djusina 24. Hvala.
Sada imamo jednu zenkicu koja je malo prerasla uslove kaveza slika sledi veceras ali ako se ne udomi do kraja nedelje moracemo da je vratimo vlasniku , malo je nehumano toliko mace drzati u kavezu po ceo dan i pustati ga samo nocu da svrlja. Ako neko zna nekog potencijalnog vlasnika neka ga uputi u pet shop Lorimer , Djusina 24. Hvala.
Dusan- Novi član
- Broj poruka : 23
Re: Poklanjamo mace tokom cele godine
Dusan ::Mozemo da se pohvalimo da smo usrecili preko 150 macica sa ulice od 07.07.2007. do sada . Sve je krenulo spontano , jedna musterija me pitala gde da nadje zutog macora, u tom trenutku ja na Avali kod bake i deke 4 mala maceta i za vikend odem i donesem ih, stavim u kavez za zeceve i izlozim u izlog radnje. Udomili smo ih za recimo 5 dana . Cim se kavez ispraznio javilo se 5 komsija koji hrane macice u podrumu, parkicu itd. i tako jedne pa druge i sad kao da smo azil svaki dan se javlja po neko da donese mace. Sve mace ocistimo od parazita naucimo na pesak i suvu hranu . Svako mace prodje i upoznavanje sa psima i 99% se brzo nauce da budu prijatelji.
bas mi je zao sto mi niste blizu
saskica29- Broj poruka : 2
A imate li nekog macka? malog, ja bih ga udomila, ali da bude mache..
Namy- Broj poruka : 2
ova bela maca je udomljena, sada imamo sivo tigrastu ali je isto zenkica, kad bude neki macorcic javljam.
Dusan- Novi član
sada imamop sivo-tigrastu zenkicu staru oko 3 meseca i crnog Frenkija tj. frankenstajna starog oko 3 nedelje , koga sam danas ucio da piski i kaki a inace jede na flasicu na svaka tri sata. Zezanje samo tako.
Dusan- Novi član
Udomljena i siva i ova malecka crna, sad cekamo nove.
Dusan- Novi član
Similar topics
» Poklanjam pitome, zdrave mace, stare pet meseci, koje vole kuce
» poklanjam malinou muzjka 2,5 godine CAC, prvak rase
» Na prodaju uparena zenka francuskog buldoga, starosti 2 i po godine
» Na prodaju odrasli mužjak Samojeda, oštenjen 01.07.2021. godine
» poklanjam malinou muzjka 2,5 godine CAC, prvak rase
» Na prodaju uparena zenka francuskog buldoga, starosti 2 i po godine
» Na prodaju odrasli mužjak Samojeda, oštenjen 01.07.2021. godine
MojaKinologija :: Oglasi :: Poklanjam
Strana 1 od 1