MojaKinologija
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prvi put sa...

+2
Sofronije
Admin
6 posters

Ići dole

Prvi put sa... Empty Prvi put sa...

Počalji od Admin Čet Sep 10, 2009 1:53 am

Neka od najčešće postavljanih pitanja - Da li ću imati dovoljno vremena? Koliko treba vremena da provedem sa njim? Kako ću da putujem? Kako da znam šta mu je potrebno? Šta će biti dok sam na poslu? - i još gomila sličnih, koja se javljaju kada čovek poželi da uzme psa..

Istina je da su to sve osnovna pitanja na koja treba imati pravi odgovor, i istina je da mi na mnogobrojnim forumima, u raznim emisijama, pa i preko novina pričamo o svemu tome, savetujemo i preporučujemo..

Ali, kako ste Vi prolazili kroz te situacije i dileme? Sta je u Vama prevagnulo, pa se ipak družite sa psima? Kako je izgedao period pivikavanja i saživljavanja? Pokušajte da se prisetite Vaših prvih nedelja sa Vašim prvim ljubimcem, i podelite ta iskustva sa nama.. Very Happy
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 31

https://mojakinologija.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Prvi put sa... Empty Re: Prvi put sa...

Počalji od Sofronije Pet Sep 11, 2009 10:21 pm

Istina je da je potrebno dosta odricanja i zrtvovanja, kada se desi pas u vasem zivotu, ali za sve to, pas ume da uzvrati, mnogo vise...ovde sam negde procitao, da je pas,jedini, pravi prijatelj i da nikada nece "izdati" svog vlasnika....mislim, lose mi ide citiranje Crying or Very sad ali je to generalno zakljucak ovog druzenja...

Umoj zivot su psi usli spontano ali su zauzeli, nekako, glavno mesto Very Happy ...oduvek sam bio okruzen zivotinjama i uzivao u njihovom drustvu, ali ni jedan ljubimac se ne moze porediti sa psom..prosto se plasim da ce me jednog dana, pozvati po imenu Wink ...toliko pas moze coveku da udje pod kozu i ucini da se vlasnik oseca, nekako posebno i drugacije, da se to osecanje ne moze podeliti sa nekim, ko nema psa..
Jednostavno, covek i ne primeti, da ljubimci odredjuju nacin zivota, nekako se upravljamo prema njima, pa se cesto zapitam, ko je kome ljubimac jocolor ..

Sve u svemu, zivot je mnogo bogatiji i lepsi, kada ga delite sa psom i za sva odricanja, budete visestruko nagradjeni od svog ljubimca Very Happy
Sofronije
Sofronije
Aktivni član
Aktivni član

Broj poruka : 157

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Wolflord Pon Sep 21, 2009 1:51 pm

Sofronije, sve si rekao pravim recima. Svaka cast!
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Broj poruka : 29

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofronije Pon Sep 21, 2009 3:00 pm

HVALA.... Ima jos dosta toga sto se moze reci u ovoj temi, ali neka i drugi iznesu svoja iskustva :dog&boy: ....o psima moze dosta da se govori/pise i da se nikad ne kaze dovoljno...

Meni su zivotinje, generalno, preokupacija i uzivam sa njima... Zagrljaj
Sofronije
Sofronije
Aktivni član
Aktivni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Wolflord Pon Sep 21, 2009 8:26 pm

Naravno, u pavu si Smile Moze se pisati non-stop o psima.

Takodje uzivam sa zivotinjama Smile Nema stresa, nerviranja, svadje (dobro, mozda malo ponekad Wink ) Sve u svemu, jedno veliko zadovoljstvo i uzivancija Skok
Wolflord
Wolflord
Novi član
Novi član

Broj poruka : 29

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od b&i Sub Okt 10, 2009 12:21 pm

Sofronije Bravo! stvarno odlicno sve napisano,bas kako i ja mislim Very Happy

Ah pocetak kao i svaki pocetak necega uvjek je malo tezi.Treba se naviknuti na to slatko stvorenje da treba stalno setati,hraniti..itd,itd. Very Happy
Ali kasnije kad ti ispune zivot ljubavlju,-to je dokaz da se ljubav ne dokazuje rijecima Srce Very Happy ,dovoljan je samo pogled:)Smile!
Ponekad bih zaplakala od silne ljubavi prema njoj,samo kada me pogleda ja se istopim Blenta ..
Nekome sam luda,nekome smijesna,a mislim da postoje i ljudi koji ovo shvataju...
Very Happy Very Happy
Bezuslovna je njihova ljubav!!!
pozz
b&i
b&i
Poštovani član
Poštovani član

Broj poruka : 329

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Malla Pon Okt 12, 2009 2:50 pm

Sofronije, svaka cast! SkakutaviLanac

Iako donose dosta obaveza, psi donose mnogo vise ljubavi i radosti, tako da i te "obaveze" postaju zadovoljstvo.
Psi su uvek unosili samo ono lepo u moj zivot Srce
Mi iz sale kazemo za Lanu i Glisu da su nasa deca Dečica
Malla
Malla
Novi član
Novi član

Broj poruka : 24

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od filip89kzs Sre Okt 14, 2009 3:48 am

Nadam se da ce te me shvatiti Very Happy posto me mnogi ljudi (koji nemaju psa) neshvataju. Ja se prema mojim psima ne odnosim kao prema zivotinj. Ja imam osecaj kao da su to moja deca tj. da sam im ja roditelj i jednostavno mi nista nije bilo,niti ce mi biti tesko da uradim za njih. Jer sve radim sa uzivanjem. Inace sa psima provodim najmanje 20 h dnevno Very Happy!!! I gledam da sto vise vremena provodim sa njima! Pas
filip89kzs
filip89kzs
Poštovani član
Poštovani član

Broj poruka : 348

http://www.filipbgd89.ourpitbulls.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Malla Sre Okt 14, 2009 9:07 am

Pa da Very Happy tako i mi isto Kvarnjak
Ljudi koji nemaju pse ne mogu da shvate zasto pricamo sa svojim psima, zasto ih uvek vodimo sa sobom, zasto toliko brinemo kada ostanu sami kod kuce...
Nekada stvarno znamo da budemo smesni i sami sebi jocolor Recimo, kada kazem Lani: "Nemoj da ides u duboku travu, ima krpelja" ili kada se moj decko "posvadja" sa Glisom i posle jedno vreme "ne razgovara" sa njim Smile Ali upravo zbog toga Lana razume i slozene recenice (recimo: "Ako mi das sapu, dobices koskicu") i zna nas po imenu ko je ko Igra
I kao sto je b&i napisala, nekome smo smesni i misle da smo ludi, ali, to je njihov problem Skakutawci
Malla
Malla
Novi član
Novi član

Broj poruka : 24

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofronije Sre Okt 14, 2009 3:23 pm

Cesto, lakse postignem dogovor sa psima i bolje me razumeju od ljudi...

DobraKuca

Mislim, da je vreme, koje provedem sa njima, ono pravo i nikad coveku ne moze da bude dosadno... Trčko
Sofronije
Sofronije
Aktivni član
Aktivni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma: