moje srećice
4 posters
Strana 1 od 1
moje srećice
Moje srećice,moji kućni ljubimci su tri toy pudlice(Veca,Milica i Pegi) i persijska maca Dinka. Volela bih da nam se uskoro pridruži i jedna mala čivavica. Da li sam ja uopšte normalna?
lila035- Član
- Broj poruka : 32
Re: moje srećice
Ohhh Lila, pa naravno da ste normalni, od viska glava ne boli, a pritom je jako lepo kad neko ima toliko ljubavi za toliko zivotinja
Nego, imam jednu zamerku, ne vidim SLIKE vasih srecica?
Nemojte dugo da nas mucite...
Nego, imam jednu zamerku, ne vidim SLIKE vasih srecica?
Nemojte dugo da nas mucite...
Zozzi- Primećen član
- Broj poruka : 86
čim se budem snašla sa postavljanjem sličica,eto nas. Do tada srdačan pozdrav.
Evo i slicica
Ovo je Dinka, persijska maca stara 2 godine
Onda Milica, toy pudlica, stara 2 godine
Zatim Pegi, koja za deset dana puni 6 meseci
Ovo je Veca, aprikot pudlica koja ima 5 godina u drustvu sa Milicom
I vesela druzina na okupu
Evo i slicica
Ovo je Dinka, persijska maca stara 2 godine
Onda Milica, toy pudlica, stara 2 godine
Zatim Pegi, koja za deset dana puni 6 meseci
Ovo je Veca, aprikot pudlica koja ima 5 godina u drustvu sa Milicom
I vesela druzina na okupu
lila035- Član
Lepo dustvance ...
Maca me je posebno odusevila
Maca me je posebno odusevila
Sofronije- Aktivni član
- Broj poruka : 157
Princezica Milica
Moja mala princeza je 03.11. na svet donela jednog slatkiša od dečaka. Na zalost, silno je propatila.Sve je počelo oko 2 po podne,a završilo se carskim rezom, oko 6. Sada je , hvala Bogu, dobro koliko to može da bude posle samo 2 dana.Ima dosta mleka i to može da nam bude novi problem jer samo jedna kuca doji.Plašim se da da ne dobije mastit.
lila035- Član
Moje srećice
Moja mila princezica, mama Milica je sada sasvim o.k.Problem je jedino to što koliko god i čime god je hranila na njoj se ne primećuje.Ali zato njeno jedinče napreduje (pu, pu ) možda i više nego što bi trebalo.Sada je bukvalno beba DŽIN.Da li je to genetika( i mama i tata su maleni) ili zato što je sam u leglu? U svakom slučaju ja ga obožavam ovako debelog i blesavog A sada evo i par slikica pa mi kažite šta je u pitanju..
lila035- Član
medenjak maleni, vidi se da lepo napreduje
wolfie- Poštovani član
- Broj poruka : 285
moje srećice
Pa šta da kažem.Pravi je medenko.Pre par dana je progledao i svi smo mu poželeli "dobar dan". Evo i par novijih sličica.[IMG][URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/pegiibeba007.jpg/]
lila035- Član
Ovako lepi ljubimci nikad nisu dosadni, pogotovu ne njihove slike....samo napred ... Nemoj nam uskratiti ovu lepotu...mislim da se svi slazu da treba da zajedno ratimo njegovo odrastanje
Puno pozdrava malisi
Sto se tvog pitanja tice, mislim da smo mi jos uvek daleko od samog pojmanja genetike...postoje neke predpostavke, ali je to samo predpostavka. Obicno je u pitanju to, da je stene krupnije iz razloga kad ih ima manje, pa ima prostora za razvitak.... Naravno, pitanje je i poreklo roditelja, unazad vise generacija...
Bitno je da je mali dobro, da mu je i mama dobro, sve ostalo je prica za sebe...
Pozdrav i nemoj da zaboravis slike
Puno pozdrava malisi
Sto se tvog pitanja tice, mislim da smo mi jos uvek daleko od samog pojmanja genetike...postoje neke predpostavke, ali je to samo predpostavka. Obicno je u pitanju to, da je stene krupnije iz razloga kad ih ima manje, pa ima prostora za razvitak.... Naravno, pitanje je i poreklo roditelja, unazad vise generacija...
Bitno je da je mali dobro, da mu je i mama dobro, sve ostalo je prica za sebe...
Pozdrav i nemoj da zaboravis slike
Sofronije- Aktivni član
- Broj poruka : 157
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu