Signali koje mozda ne primecujemo
4 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Signali koje mozda ne primecujemo
hvala hvala, bolje vas nasla
wolfie- Poštovani član
- Broj poruka : 285
uf medenjak, prelep je i ume da ljubi
evo ove moje, sto je grizla (crna)
inace bas sam isprobala, dok je jela prisla sam joj malo agresivnije, tacnije sa povisenim tonom - bila je agresivna, potom sam prisla normalno, opusteno, sa normalnim tonom - bila je umiljata kao beba, hranu sam joj iz usta uzela
evo ove moje, sto je grizla (crna)
inace bas sam isprobala, dok je jela prisla sam joj malo agresivnije, tacnije sa povisenim tonom - bila je agresivna, potom sam prisla normalno, opusteno, sa normalnim tonom - bila je umiljata kao beba, hranu sam joj iz usta uzela
wolfie- Poštovani član
ahahah pa nisam sigurno ja to pojela
ne brini se, vraceno joj je
ne brini se, vraceno joj je
wolfie- Poštovani član
pronasla sam neke slike vezane za ove "calming" signale
okretanje glave
oblizivanje
zevanje
oblizivanje + okretanje na ledja
okretanje glave
oblizivanje
zevanje
oblizivanje + okretanje na ledja
wolfie- Poštovani član
Ma psi su cudo sama njihova pojava djeluje smirujuce(ako nisu agresivni naravno)hehe
btw super tekst:)).....
btw super tekst:)).....
b&i- Poštovani član
- Broj poruka : 329
jel to taj signal, zjevanje:):
b&i- Poštovani član
pa cini mi se da se na slici pas tek probudio
wolfie- Poštovani član
Nijewolfie ::pa cini mi se da se na slici pas tek probudio
b&i- Poštovani član
hahaha dobro de, tek je legao
wolfie- Poštovani član
Treba misliti o jednoj stvari koja je veoma važna, a koja nekad može da napravi probleme:
Ako se previše skoncentrišemo da pratimo te signale to nas može odvesti u drugu krajnost, a to je da se previše skoncentrišemo na te signale i samo o njima razmišljamo i postanemo potpuno opterećeni time što često proizvede efekat sličan kao kada te signale potpuno ignorišemo.
Signale treba čitati, ali veoma često je dovoljno ako ih ignorišemo i pustimo da pas sve sam prevaziđe i tako nauči da se sam bori u životu i rešava stresove....
Ako se previše skoncentrišemo da pratimo te signale to nas može odvesti u drugu krajnost, a to je da se previše skoncentrišemo na te signale i samo o njima razmišljamo i postanemo potpuno opterećeni time što često proizvede efekat sličan kao kada te signale potpuno ignorišemo.
Signale treba čitati, ali veoma često je dovoljno ako ih ignorišemo i pustimo da pas sve sam prevaziđe i tako nauči da se sam bori u životu i rešava stresove....
Tacno, ne treba preterivati ni u cemu
To sam iskusila na sopstvenoj kozi, nisam tada shvatala ali sada znam da sam preterala sa Donom. Nisam je pustala da sama resi problem, da se sama snadje, da se sama bori, itd..
To sam iskusila na sopstvenoj kozi, nisam tada shvatala ali sada znam da sam preterala sa Donom. Nisam je pustala da sama resi problem, da se sama snadje, da se sama bori, itd..
wolfie- Poštovani član
imam jedno mozda cudno pitanje za darkfall
naime, moji psi kad se igraju medjusobno a i sa nama ukucanima se gotovo uvek izvrnu na ledja pa se iz tog polozaja kao napadaju, grickaju itd itd
naravno sve je igra
e sad, zanima me da li to svi psi rade i da li je to samo igra ili ima i neko skriveno znacenje?
zelela bih sto vise da razumem moje pse, pa mi je ovo pitanje palo na pamet, jer znam sta znaci kada pas legne na ledja ovako nevezano za igru, da li je isto znacenje i u igri ili to, pak, ne znaci ama bas nista
naime, moji psi kad se igraju medjusobno a i sa nama ukucanima se gotovo uvek izvrnu na ledja pa se iz tog polozaja kao napadaju, grickaju itd itd
naravno sve je igra
e sad, zanima me da li to svi psi rade i da li je to samo igra ili ima i neko skriveno znacenje?
zelela bih sto vise da razumem moje pse, pa mi je ovo pitanje palo na pamet, jer znam sta znaci kada pas legne na ledja ovako nevezano za igru, da li je isto znacenje i u igri ili to, pak, ne znaci ama bas nista
wolfie- Poštovani član
e da jos nesto, ova moja glavna ludacica, dona, najstarija, uvek uvek uvek u igri sa emom uhvati nju sa donje strane za vilicu (nekad i sa gornje) i tako je drzi mozda pola minuta.. jel to samo alfa polozaj ili?
hvala ti unapred i izvini za gnjavazu
hvala ti unapred i izvini za gnjavazu
wolfie- Poštovani član
Griženmje za glavu odnosno za vilicu je za mene najviši nivo dominantnosti.
Ivrtanje naleđa može da bude čin potčinjavanja ako je borba ozbiljna. U igri često dominantni zreli mužjaci legnu na leđa i iz tog položaja se igraju sa štencima.
Ivrtanje naleđa može da bude čin potčinjavanja ako je borba ozbiljna. U igri često dominantni zreli mužjaci legnu na leđa i iz tog položaja se igraju sa štencima.
ovde se sve cetiri u igri izvrnu na ledja, cak i dona koja glasi za alfu..
hvala ti na brzim odgovorima, puno si mi pomogao
hvala ti na brzim odgovorima, puno si mi pomogao
wolfie- Poštovani član
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|