Štenad čivave
+6
lila035
filip89kzs
lazurit
iwa iw
Derija
Sofronije
10 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Štenad čivave
Prodajem štence čivave. Kratkodlake i u više boja.
Sve informacije na Private ili na mail sofronijebg@gmail.com
Sofronije- Aktivni član
- Broj poruka : 157
Re: Štenad čivave
A joj sto ste vi neke cicije pa dajte jos slika od tog malog vragolana
Derija- Primećen član
- Broj poruka : 87
jao crni mi se svidja! srecno i da nadju dobre vlasnike!
iwa iw- Novi član
- Broj poruka : 26
posalji mi cenu...poklonio bih devojci...mada prepostavljam da su skupi:(
lazurit- Aktivni član
- Broj poruka : 133
Treba upoznati ovu rasu...greska je sto je mnogu smatraju za "modni detalj"....
Sofronije- Aktivni član
Vidim da je vec kasno za ovu kucu ali me interesuje jel to isto cistokrvna civava ? Svidja mi se sto su male ali ne volim kratkodlake pse, vise volim pufnaste kao sto je ovaj slatkish...
elmer- Broj poruka : 1
Jeste cistokrvna civava, samo sto je dugodlaka. Pise i u podforumu "Rase", IX FCI grupa..
Stvar je ukusa, ali sto se mene tice, ja i ne pravim neku veliku razliku..
Stvar je ukusa, ali sto se mene tice, ja i ne pravim neku veliku razliku..
Sofronije- Aktivni član
Kuce su preslatke! Crna zenkica je med medeni a i mali kratkodlaki zucko je medenko
Malla- Novi član
- Broj poruka : 24
Malla u potpunosti se slazem sa tobom oko crnkice, jedino sto je moj favorit od decaka - dugodlaka loptica i ovde pozdrav za elmera!
Zenkica mi je bas ... prava damica, tako nekako, skroz je slatka u svojoj eleganciji... a tek sto ima one kremkaste "obrvice", mmm.... blago onom ko je uzme! ili je vec uzeo, hm Sofronije? Bas bih volela bar sat vremena sa njom, nekako cini mi se na ovim slikama, da i ona hoce da se poigramo..
Zenkica mi je bas ... prava damica, tako nekako, skroz je slatka u svojoj eleganciji... a tek sto ima one kremkaste "obrvice", mmm.... blago onom ko je uzme! ili je vec uzeo, hm Sofronije? Bas bih volela bar sat vremena sa njom, nekako cini mi se na ovim slikama, da i ona hoce da se poigramo..
Zozzi- Primećen član
- Broj poruka : 86
HVALA NA LEPIM KOMENTAIMA
Mala crnka je posebna prica... Jedino je ona ostala, jer je velika maza i za nju teba naci odgovarajuceg vlasnika
Mala crnka je posebna prica... Jedino je ona ostala, jer je velika maza i za nju teba naci odgovarajuceg vlasnika
Sofronije- Aktivni član
Da, bas je posebna
Mi bismo je uzeli, ali zbog Glise jos uvek nismo sigurni kako bi to izgledalo... I ovako stalno maltretira Lanu...
Mi bismo je uzeli, ali zbog Glise jos uvek nismo sigurni kako bi to izgledalo... I ovako stalno maltretira Lanu...
Malla- Novi član
- Broj poruka : 24
Paaaaaaa, toga ima kod svakog nista cudno a nije ni strasno... .. A, ova crnkica ume da se cuva - mislim, patrijarhlno je vaspitana
Sofronije- Aktivni član
Oglas j i dalje aktuelan...zenkica trazi nove vlasnike...
Sofronije- Aktivni član
Žao mi je,ali se nadam da je malena otišla kod dobrih vlasnika.Dok se kod mene stvore uslovi,nadam se da će biti novih štenaca.Malenoj puno,puno sreće.
lila035- Član
- Broj poruka : 32
Licno sam prezadovoljan njenim novim vlasnicima i da sam birao, ne bih joj bolju porodicu nasao... Znam da ce dobiti potpunu paznju i ljubav.
Sto se tice novih stenaca, bice ih naravno i obavesticu vas o njima
Sto se tice novih stenaca, bice ih naravno i obavesticu vas o njima
Sofronije- Aktivni član
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu