Vodeno carstvo! :)
+2
filip89kzs
Sofronije
6 posters
Strana 1 od 1
Re: Vodeno carstvo! :)
Xexe Imam i ja ribice. Da nadjem sliku akvarijuma pa cu da je postavim. Samo mnogo para treba za akvarijum,opremu,ribice,a hrana je najjeftinija
Pa to jeste tacno, ali je to jednokratno ulaganje, i uz malo ukusa i stila, zna da oplemeni prostor, da ne govorimo, koliko je to odmor za oci...
Sofronije- Aktivni član
- Broj poruka : 157
Moramo torima,moramo. Evo i slike mog akvarijuma[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/dscf0172.jpg/][/URL
Imam i ja ribice nemam slike,ali zovu se Beba i Brkonja.....Beba je japanka,a Brkonja je cistac..... Imala sam i Huana(borca) ali je nazalost uginuo
Analia :)- Novi član
- Broj poruka : 26
Inace imam 5 skalara(4 bela i 1 crni),11gupi,3black moli,ksivo,borca,cistaca i neznam da li sam neku izostavio...
E da znate sta mi se desilo!!! Pukao mi je akvarijum!!!! Sva sreca spasio sam sve ribice
Tebi bas nikad nije dosadno ... Sta ces sad? Mislim, ima neke sanse da ga popravis ili mora nov?
Sofronije- Aktivni član
Svaka cast...potpuno si u pravu, to je carstvo koje retko moze covek da vidi i divi mu se iz te blizine..
Sofronije- Aktivni član
ma nije bilo sanse da se popravi ipak je to velika zapremina za popravljanje,opet bise isto desilo kad tad. Inace poklonio sam ribice burazeru. Jedva su mu stale sve u akvarijumSofronije ::Tebi bas nikad nije dosadno ... Sta ces sad? Mislim, ima neke sanse da ga popravis ili mora nov?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu