AST stenad - povoljno
3 posters
Strana 1 od 1
AST stenad - povoljno
Stenad Americkog stafordskog terijera ostenjena 28.08.2009. Na raspolaganju jedan muzjak i dve zenke.
informacije na ivan_nenadovic@yahoo.com ili na telefon 064/548-4240
informacije na ivan_nenadovic@yahoo.com ili na telefon 064/548-4240
IvanNenadovic- Novi član
- Broj poruka : 13
Re: AST stenad - povoljno
Jos samo da napomenem da ce biti slika za koji dan ! ! !
IvanNenadovic- Novi član
Bice Fico, sutra ili prekosutra. Ako nisi video, mozes da vidis slicice od pre dve nedelje ovde http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=85&t=14984&start=0
IvanNenadovic- Novi član
A evo i malo slicica, jeste da nisu nesto, ali nisu ni tako lose.
M1
M2
F1
F2
Nadam se da slike nisu toliko ocajne i da cete uspeti nesto da vidite. Za koji dan ce biti jos slika, amo boljih. Pozdrav ! ! !
Informacije i rezervacije na telefon 064/548-4240 i ivan_nenadovic@yahoo.com
M1
M2
F1
F2
Nadam se da slike nisu toliko ocajne i da cete uspeti nesto da vidite. Za koji dan ce biti jos slika, amo boljih. Pozdrav ! ! !
Informacije i rezervacije na telefon 064/548-4240 i ivan_nenadovic@yahoo.com
IvanNenadovic- Novi član
Jedna stvar samo. Moracu da ispravim jednu grescicu, F1 je muzjak. Znaci imamo 3 muzjaka i jednu zenkicu. Pozdrav svima.
IvanNenadovic- Novi član
Ostalo je jos jedno stene u opticaju, a to mozete da birate izmedju M1 i F2. Jedno ide na poklon. Pozdrav.
IvanNenadovic- Novi član
Malisani su prelepi! Samo da odu u prave ruke
Wolflord- Novi član
- Broj poruka : 29
Hvala na komentaru. M2 je sigurno u pravim rukama, kao i F1, a ono stene koje ostane poslednje, znaci M1 ili F2 ce takodje biti u odlicnim rukama. Znaci jos da se javi pravi vlasnik za mog miljenika M1 i bicu prezadovoljan.
IvanNenadovic- Novi član
Dobre ruke i nista vise ! Ivane nisam te bas najbolje razumeo na drugom forumu. Jel si rekao da su ljudi dosli da kupe psa cetvorogodisnjem detetu?! Ako je tako onda nisu normalni
Da, resili su da kupe psa za svoju cerkicu od cetiri godine i dosli da ga pokupe. Kada smo krenuli u pricu i ja shvatio da nece u stvari oni psa, nego ta njihova cerkica i da ce se ona "brinuti" o njemu, rekao sam ne moze. Onda je bilo, pa zasto, sta te uostalom briga, ionako ces ga retko ili ga uopste neces vidjati, to je samo kuce, pare su pare itd. Doslo mi je da ih izbacim iz kuce. Poludeo sam bio. Nisam mogao da se smirim posle toga. Katastrofa.
IvanNenadovic- Novi član
Havarija!!!! Koliko ljudi ustvari nisu normalni,ja idalje nemogu da verujem!!!!
Jbg. Zao mi je sto neki ljudi ne gledaju na psa kao na zivo bice vec na igracku, ali sta da se radi. Mentalitet je cudo.
Sto rece jedan moj kolega, "Sve ima svoje granice, samo je ljudska glupost bezgranicna."
Sto rece jedan moj kolega, "Sve ima svoje granice, samo je ljudska glupost bezgranicna."
IvanNenadovic- Novi član
E to je prava recenica!!!! Koliko god pokusavao nikada necu razumeti te ljude!!!
Jos jedno stene i radnja zatvorena. Pozdrav.
Zainteresovani se mogu javiti na 064/548-4240 ili na ivan_nenadovic@yahoo.com
Zainteresovani se mogu javiti na 064/548-4240 ili na ivan_nenadovic@yahoo.com
IvanNenadovic- Novi član
Jos uvek je zenkica aktuelna ! ! !
Glavica...
...pa malo telo,
...i njena majka ! ! !
Glavica...
...pa malo telo,
...i njena majka ! ! !